Καλώς ήρθατε στο Κέντρο Ψυχοδραματικών Συναντήσεων Αθηνών!

Με μεγάλη χαρά σάς παρουσιάζουμε τις δραστηριότητες του κέντρου μας και σας περιμένουμε για να βρεθούμε από κοντά και να βιώσουμε την ομορφιά του ψυχοδράματος!

Το Κέντρο

Τον Μάρτιο του 2014 αναδύθηκε η γέννηση του Κέντρου Ψυχοδραματικών Συναντήσεων Αθηνών (Κε.Ψυ.Συ.Α.). Ο Στυλιανός Λαγαράκης, ιδρυτής του, ασχολείται από το 1999 με το ψυχόδραμα ως τρόπο θεραπείας και έκφρασης καλύτερης ποιότητας ζωής. Στο Κε.Ψυ.Συ.Α. έχετε τη δυνατότητα να βιώσετε θεραπευτικά το ψυχόδραμα μέσα από εβδομαδιαίες ομαδικές βιωματικές συναντήσεις, μηνιαίες εξάωρες βιωματικές συναντήσεις, κοινωνιοδραματικές συναντήσεις και διήμερα workshops. Παράλληλα, έχετε τη δυνατότητα να διδαχτείτε την τέχνη του ψυχοδράματος μέσα από μηνιαίες εκπαιδευτικές συναντήσεις.

Ακαδημία Ψυχοδράματος

Στο όμορφο Κολυμπάρι στη Κρήτη από 30/7-04/8 το 2015 θα διοργανωθεί η 1η Ελληνική Καλοκαιρινή Ακαδημία Ψυχοδράματος. Η Ακαδημία θα έχει διεθνή συμμετοχή με καλεσμένους από όλες τις ηπείρους της γης.

Συμμετέχοντες: ειδικοί της ψυχικής υγείας, ψυχοθεραπευτές, ψυχοδραματιστές, ηθοποιοί, φοιτητές – σπουδαστές, μέλη ομάδων ψυχοθεραπείας και όποιος αγαπά το ψυχόδραμα.

deco

Το Ψυχόδραμα

Το ψυχόδραμα διευκολύνει τους ανθρώπους να εκφραστούν μέσω διαδραστικών ασκήσεων και σκηνικών εκδραματίσεων με απώτερο στόχο την κάθαρση και την καλύτερη σχέση με τον εαυτό τους και με τους άλλους. Μέσω των διαφόρων ρόλων που καλούνται να αναλάβουν αναδεικνύεται ο μεγαλειώδης εαυτός τους και μέσω των τεχνικών του (αντιστροφή ρόλων, σωσίας, καθρέφτης) απελευθερώνονται και μεγιστοποιούν την ερωτική τους διάθεση για τη ζωή και τη διαρκή προσωπική τους εξέλιξη.